nostetta tiedolla infotool ICTexpo 2016

ICTexpo 2016

IT-alan vuosittainen ammattitapahtuma pidettiin jälleen Messukeskuksessa 27.-28.4. Tapahtuma keräsi tänä vuonna paikalle 4300 messukävijää. Tunnelma messuilla oli innostava ja täynnä uusia näkökulmia. Ensimmäisenä messupäivänä videoesityksen kautta puhunut Edward Snowden keräsi suuren määrän yleisöä paikalle ja hulina messuilla alkoi heti aamusta.

Messuilla oli useita mielenkiintoisia puheenvuoroja IT-alan trendeistä. Myös Infotoolin Jukka Jaakkola oli puhumassa SOLVE-IT lavalla aiheesta: ”Analyyttinen kilpailuetu – Nostetta tiedolla”.  Ohessa linkki Jukan esityksen materiaaliin, jossa kuvaillaan muutamilla sanoilla puheenvuoron teemoja:

http://www.slideshare.net/JukkaJaakkola/analyyttinen-kilpailuetu-nostetta-tiedolla

Esityksen pohjalta koostetaan myös videosarja, joka julkaistaan Infotoolin Facebook-sivuilla lähitulevaisuudessa. Tykkäämällä sivuista varmistat, että saat nähtäväksesi nämä mm. analyyttistä kilpailuetua käsittelevät videot.

Analytiikka ja some suomalaisissa yrityksissä

Infotool oli messuilla kertomassa, miten yritys saa tulokset lentoon tietojohtamisen avulla. Samalla teimme kyselyn, jonka aiheet liittyivät analytiikan ja somen hallintaan. Kuumailmapallokori ja värikäs seinäkuva saivat ihmiset innostumaan kyselystä, johon vastanneiden kesken arvottiin kuumailmapallolento kahdelle. Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kyselyyn vastasi 326 messukävijää. Alla olevissa graafeissa on esitetty kysymykset ja vastaukset sekä niiden jakautumisprosentit.

Analyyttisen kilpailukyvyn käsite Some yrityksen kannalta Toiminta tietoon perustuen Yrityksen tärkein pääoma

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *